Domov Iščemo ključne zapisovalce na Nacionalnem spletnem posvetu mladinskega sektorja 2020
13.11.2020

Iščemo ključne zapisovalce na Nacionalnem spletnem posvetu mladinskega sektorja 2020

Urad Republike Slovenije za mladino in Mladinski svet Slovenije organizirata Nacionalni spletni posvet mladinskega sektorja 2020, ki bo potekal v sredo, 25. novembra 2020, med 10.00 in 16.00, po spletu.

V želji, da vse kreativne in razvojne zamisli, ki bodo nastale na Nacionalnem posvetu mladinskega sektorja, ostanejo zapisane, vas vabimo, da med delom po skupinah prevzamete vlogo ključnih zapisovalcev, ki bodo spremljali delo po skupinah in zapisovali ključne ugotovitve. Vloga ključnih zapisovlcev bo spremljanje pogovorov po skupinah oziroma “breakout rooms-ih”, povzemanje in zapisovanje informacij. Po posvetu bomo prosili ključne zapisovalce, da nam posredujejo informacije in nam pomagajo ustvariti knjigo predlogov, ki bo pomagala usmerjati URSM in MSS pri pripravi aktivnosti in dokumentov ob predsedovanju.
 
 
Za ključne zapisovalce bomo pripravili sestanek, ki jih bo pripravil na povzemanje in zapisovanje pripravila. Seveda pa bodo tudi sami lahko prispevali na posvetu v okviru svojih zadolžitev. Prvi koordinacijski sestanek s ključnimi zapisovalci bomo določili v dogovoru s prijavljenimi zapisovalci pred posvetom.
 
Prosimo, da se vsi zainteresirani prijavite z elektronsko prijavnico, na katero se lahko prijavite do vključno petka, 20. novembra 2020.
 
Verjamemo, da se v vsaki organizaciji najde kdo, ki ga teme posveta zanimajo in ki bi bil pripravljen pomagati z zapisovajem in povzemanjem pogovorov v skupinah. Prosimo vas, da povprašate posameznike znotraj svojih organizacij in jim posredujete elektronsko prijavnico, na katero se lahko prijavijo do že omenjenega datuma in sicer do vključno petka, 20. novembra 2020.
Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.