Domov Blockchain in youth work – anketni vprašalnik
22.05.2023

Blockchain in youth work – anketni vprašalnik

Mladinsko delo v Evropi poteka v različnih oblikah. Usposabljanja in programi tečajev na tem področju odražajo to raznolikost. Vendar sta tako mladinsko delo kot izobraževanje na področju mladinskega dela v Evropski uniji različno priznana in cenjena. Koristi, ki jih mladinski delavci prinašajo družbi, so pogosto marginalizirane, kompetence, ki jih imajo mladinski delavci, pa niso priznane na področjih zunaj mladinskega dela. Projekt “Blockchained Youth Work” bo uporabil digitalni pristop, da bodo diplome in potrdila, pridobljena na področju mladinskega dela, odporna proti ponarejanju, ponovno sledljiva in na voljo drugim institucijam. Obseg pridobljenih kompetenc bo postal viden in pregleden znotraj in zunaj mladinskega dela, kar bo povečalo priznavanje usposabljanj na področju mladinskega dela. Ta digitalni repozitorij je povezan z okvirom kakovosti, ki je razvit na podlagi izobraževalnih praks, obstoječih parametrov kakovosti in strategij v sodelujočih državah. Ta intervju je del raziskave, opravljene za razvoj okvira kakovosti.

Pred vami je anketni vprašalnik, s katerim bi želeli pridobiti vaš pogled na trenutno situacijo na trgu mladih in mladinskega dela. Hvala za sodelovanje.

ANKETA

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.