Domov Organizacije Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija

Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija

Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija je nacionalna mladinska organizacija v javnem interesu, ki stremi k pozitivni družbeni spremembi in osebnostni rasti mladih. Z lokalnimi enotami je prisotna v sedmih slovenskih regijah, kjer s pomočjo neformalnega izobraževanja mlade spodbuja k družbeni participaciji in aktivaciji sovrstnikov.

Brez izgovora Slovenija že vrsto let uspešno deluje na področju osveščanja mladih preko vrstniških delavnic, kjer usposobljeni srednješolci svojim vrstnikom posredujejo znanje o različnih problematičnih tematikah v jeziku, ki je mladim blizu. Deluje na področju javnega zdravja in trajnostnega razvoja, v sklopu vrstniških delavnic: »O2 za vsakega«, »Novi nikotinski izdelki« in »Konoplja in mladi«, pa trenutno predvsem na področju tobaka in konoplje.

Projekt je mladinsko vodena in mladinsko izvajana kampanja, ki ozavešča mlade o negativnih učinkih aktivnega in pasivnega kajenja ter o nemoralnih marketinških prijemih tobačne industrije. Podporniki projekta so meddrugim: Ministrstvo RS za zdravje, Urad RS za mladino in Nacionalni inštitut za javno zdravje.

Mladi v Brez izgovora zdravo in kvalitetno preživljajo svoj prosti čas, druge mlade pa na razumljiv in zanimiv način osveščajo o aktualnih tematikah in spodbujajo njihovo kritično mišljenje.

Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija je apolitična in neprofitna organizacija, ki deluje neodvisno od privatnih financerjev.

(vir: MZBI)

Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija

Gregorčičeva 7

SI - 1000 Ljubljana

Telefon: (01) 200 95 63
E-pošta: info@noexcuse.si 

Uradne ure: PON - PET 10:00 - 12:00

Spletna stran

Facebook stran

Twitter

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.