DomovNoviceВы понимаете по-русски?
01.07.2017

Вы понимаете по-русски?

Zavod Nefiks v okviru projekta Jezikovni klubi organizira ultra hitro delavnico ruščine. Namen delavnice je, da se posameznik v zelo kratkem času nauči osnovnih, a »ultra« pomembnih besed za osnovno sporazumevanje v rusko govorečih državah. Tečaj je namenjen vsem, ki razmišljate o učenju ruskega jezika, a še niste izbrali poguma ali časa za daljši tečaj. Prijave sprejemajo do zapolnitve 8 prostih mest. Na tečaj se je potrebno predhodno prijaviti tukaj.

Osem urno delavnico v štirih dnevih bo izvedla Špela Gala, univ. dipl. rusistka in literarna komparativistka. Jezikovna delavnica se bo pričela prvi teden v juliju, s pričetkom ob 18.00 – 20.00 in bo razdeljena na štiri uporabne sklope, s poudarkom na konverzaciji, od pisane besede pa boste na hitro spoznali še rusko abecedo.

Urnik za potek predavanj na delavnici tečaja ruščine:

  • ponedeljek, 3. 7. – osebna predstavitev in spoznavanje
    torek, 4. 7. – nakupovanje in prehrana
    četrtek, 6. 7. – kako se znajti na letališču, na vlaku in v mestu
    petek, 7. 7. – znamenitosti Rusije

Srečanja bodo potekala v Ljubljani (v prostorih Zavoda Nefiks – Ob dolenjski železnici 12, 1000 Ljubljana). Tečaj je namenjen vsem, ki razmišljate o učenju ruskega jezika. Ker se prosta mesta hitro polnijo, ne odlašajte s prijavo!

Kontaktna oseba: Alenka Blazinšek. Informacije o projektu so dostopne na: www.talentiran.si, FB: Služba MeNeIšče  ali telefonski številki 040 698 915.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.