DomovMiha Peternel
15.01.2018

Miha Peternel

Kaj bi želel povedati o sebi:

V mladinskem organiziranju sem aktiven dobrih 5 let. Skozi delo sem spoznal tako študentski in mladinskega aspekt organiziranja, kot probleme uvrščene in neuvrščene mladine… Sam sem se znašel na položaju kjer sem lahko zagovarjal interese mladih, in ob prvem uspehu sem se čutil da lahko dosežemo še več, tako sem pristal na položaju zastopnika mladinskih interesov na lokalnem nivoju. Z dobro ekipo in znanjem sem si dokazal da se marsikaj da, sedaj želim dokazati to tudi ostalim.

V SVM se bom zavzemal za:

Kot predstavnik mladinskih centrov, je moj namen opolnomočiti MCje pri političnih udejstvovanjih. Dejstvo je da je bila SVM funkcija premalo “izrabljena” in uporabljena za dejanske potrebe mladinskih centrov. Želim “obuditi” funkcijo v smislu približati položaj javnosti, ji prisluhniti, ponuditi pomoč in mrežo partnerjev ki jih omogoča ta funkcija vsem potrebnim.

 

 

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.