DomovAnja Mager
15.01.2018

Anja Mager

Kaj bi želela povedati o sebi:

Sem diplomirana inženirka agronomije, ki trenutno zaključuje univerzitetni študijski program druge stopnje Kmetijskega gospodarstva na Dunajski univerzi BOKU. V mladinski sektor sem vključena že od začetka srednje šole preko različnih oblik združevanja mladih v mladinskih organizacijah na lokalnem nivoju. Intenzivno sem začela z nacionalnim mladinskim delom leta 2016, kot članica glavnega odbora Zveze slovenske podeželske mladine, kjer sem v stalnem stiku in interakciji z mladimi s cele Slovenije.

V SVM se bom zavzemala za:

Nadaljnji razvoj področja mladinskega dela ter za zagovarjanje neformalnega izobraževanja pri razvoju mladostnikov, s poudarkom na mladih z manj priložnostmi v družbi. Prav tako se bom aktivno zavzemala za ukrepe, ki bodo spodbujali sodelovanje mladih v različnih posvetovalnih in soodločevalnih telesih, tako na državni kot tudi na lokalni ravni. Verjamem namreč, da lahko mladi s prevzemanjem tovrstnih odgovornosti, bistveno prispevamo k doseganju svojih ciljev in posledično izboljšanju položaja.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.